Locatie

Uitvaartcentrum Ruiver

Natuurlijk ben je met je gezelschap van harte welkom in ons sfeervolle uitvaartcentrum in Reuver. Onze locatie is praktisch in te richten, zodat altijd de gewenste setting ontstaat. Zo wordt onze aula bijvoorbeeld gebruikt om 120 tot 140 mensen zittend een dienst bij te laten wonen of als zaal voor het napraten met zo’n 90 personen. Maar we kunnen deze ruimte ook in tweeën splitsen, waardoor de afscheidsdienst (60 personen) én de koffietafel (45 personen) op één locatie plaatsvinden.

 

Op locatie

Hou je de afscheidsdienst liever ergens anders omdat je een grote groep verwacht of omdat dat beter past bij de overledene? Bijvoorbeeld bij een lokale horecagelegenheid of in de voetbalkantine? Ook dan staan wij aan je zij. Samen brengen we een bezoek aan de locatie en inventariseren we wat er allemaal nodig is om de uitvaart helemaal naar wens te begeleiden. Wij regelen vervolgens de benodigdheden zoals techniek en meubilair, zodat jij daar geen omkijken meer naar hebt. Je hebt het immers al moeilijk genoeg in deze emotionele tijd.

 

Rouwcentrum Venlo-Blerick

Komt u uit Tegelen, Steyl, Belfeld of Venlo of omstreken dan kun je naast onze locatie Uitvaartcentrum Ruiver te Reuver  er ook voor kiezen om van onze locatie in Venlo-Blerick gebruik te maken. Ook hier kunnen wij opbaren, een kleine dienst houden en een koffiearrangement voor een klein gezelschap verzorgen. Overleg met je uitvaartverzorger en vraag naar de mogelijkheden