Hoe nu verder?

Het afscheid van een dierbare stopt niet nadat je bij ons de deur uitloopt. Sterker nog, het rouwproces begint dan pas. Kaarten lezen, de kast leegruimen, de eerste verjaardag zonder je dierbare, een avond alleen op de bank, een liedje op de radio of het kerstdiner met een lege stoel… Verdriet kan je zomaar overvallen en is altijd en overal.

Ook op moeilijke momenten na een uitvaart zijn wij er voor jou. Voor een goed gesprek, een luisterend oor, of gewoon om alles nog eens de revue te laten passeren. Ook helpen wij bij het uitzoeken van een kaart om mensen te bedanken voor hun steun of met een mooie video van de afscheidsdienst.

In november, tijdens onze ‘lichtjesavond’  houden wij een herdenkingsdienst voor alle overledenen van dat afgelopen jaar, een mooi moment om elkaar weer te spreken en om met elkaar te gedenken.

Ook adviseren we je graag over gedenkartikelen. Dat doen we in onze winkel Gedenk & Schenk. Van elke overledene maken wij een digitale vingerafdruk, welke in een mooi sieraad gegraveerd kan worden. Of wat dacht je van een beetje as in een hanger, zo draag jij jouw geliefde altijd dicht bij je. Een gedenkplek met een bijzonder fotolijstje of unieke urn, maken dat je altijd naar je naaste kunt kijken. Een hele troost!

Maak een afspraak via de site van Gedenk en Schenk.

Andere wensen of ideeën? Laat het ons weten, de koffie staat klaar.