Uitvaart

Zoveel mensen, zoveel wensen. Niets is zo persoonlijk en emotioneel als een uitvaart. Bij een waardig afscheid vormen diverse facetten bij een uitvaartdienst een mooi geheel. Van kist tot drukwerk en van bloemen tot de locatie; al deze items samen zorgen voor een afscheid dat perfect past bij de overledene. Wensen worden gerespecteerd en indien mogelijk ook toegepast, want ieder mens verdiend een waardig afscheid.

Waar wij al hebben gezorgd voor een mooi afscheid

Familie Franssen-van den Beucken

Tegelen

Hoi Mike,

Het was gisteravond na tienen toen we afsloten. Marc bleef Oscar en mij maar bedanken voor het geweldige afscheid. Hij vond het zo fijn om op deze manier te kunnen afsluiten. Precies zoals mam dat had gewild.

Ik heb ook alleen maar positieve reacties gehad. Genodigden waren ontroerd, geraakt, en vonden het heel bijzonder op deze manier. Al deze positiviteit hebben me enorm gesterkt in het dragen van het verlies. Het was het weinig slapen, veel regelen en toch wel een beetje stress, wat ik trouwens niet echt zo heb ervaren dubbel en dik waard.

 

Ik wil jou en Peter dan ook heel erg bedanken voor de enorme steun en het prettige contact om dit te kunnen bereiken.

 

Leefs,

Annette

Familie van Crooij

Tegelen

Allereerst bedankt voor de hele fijne warme begeleiding van het afscheid van onze vader.
Voor ons was dit de eerste keer dat we zelf een uitvaart moesten regelen en ik kan alleen maar zeggen dat dit vlekkeloos is verlopen dankzij de warme begeleiding van Mireille .
Samen met haar hebben we de juiste invulling kunnen geven en het afscheid gehad zoals dit bij pap paste en wij als nabestaande daar een warme bijdrage aan hebben kunnen geven .

Nogmaals bedankt namens Fam. van Crooij

Familie Caris

Swalmen

Mireille, je hebt de afscheidsdienst van mijn man, onze vader en opa perfect geregeld.
Alles klopte. De kaarsjes in de kleuren van het bloemstuk op de kist. Het glaasje water als het nodig was. Het afschermen en troosten van de kleinzoon die emotioneel werd bij het voorlezen van een gedicht. Je nam rustig de tijd om alles met ons goed door te spreken. Daar heb je feeling voor. Je bent heel precies.
Pakte zelfs de schop in handen omdat bij het graf te weinig plaats was gelaten voor de dragers van de kist.
Familie vrienden en bekenden  waren lovend over de dienst.
Mireille bedankt en ook
Uitvaartcentrum Ruiver  dank voor de hulp bij het regelen van dit mooie afscheid.

Jo Caris en familie

Familie de Groot

Swalmen

Wij hebben de begeleiding als zeer prettig ervaren. De persoonlijke benadering en open manier van communiceren konden wij zeer waarderen. De mogelijkheden voor de uitvaart worden duidelijk voorgelegd waarbij er alle ruimte bestaat voor eigen keuzes en inbreng. Medewerkers handelen professioneel en uiterst betrokken. Wij hebben een goed gevoel overgehouden aan de wijze waarop we dit laatste moment gezamenlijk vorm hebben gegeven.

Met Vriendelijke Groet
Familie de Groot

Lichtjesavond

Hierbij willen wij jullie nogmaals van harte bedanken voor de mooie lichtjesavond van afgelopen dinsdag met Aller Zielen. Het deed mij zeer goed, ondanks de emoties. De muziek en zang van de harpiste vond ik erg mooi en betekende veel voor mij. Maar ook de keuze en samenstelling van de gespeelde muziek was goed. Jullie mogen zeer trots zijn op zo’n mooi bedrijf waar de klant, die jullie in het totale traject begeleiden, in het middelpunt staat, mijn complimenten daarvoor!

Ook namens de familie Stevens.

Jos Mulder en Thea Stevens-Welting

 

Lichtjesavond

-Wij vonden het een fijne, en respectvolle dienst afgelopen maandag. Dankjewel! -fam. Janssen

-Graag wil ik jullie even een compliment geven voor deze mooi verzorgde en bijzondere avond die jullie samen ons hebben gegeven. Mooie gedichten, afbeeldingen en mooie muziek. Heel sfeervol, heel waardig, heel passend, heel erg mooi weergegeven. Ook met dit erbij in onze rugzak, dit geeft ons weer meer draagkracht om het grote verlies te kunnen dragen en een weg te vinden …… een weg die voor ons nog nieuw is met een onbekende toekomst is. Dank jullie wel !! – fam. Goossen

 

Lichtjesavond

-wat waas de lichtjesaovend moeij!! Ich ving ut knap det geur van iets wat vuul miense aangeit d’r zoiets ‘kleins’ intiems van kent make. Erg moeij, toet traone gereurd…- M. Senssen

-Ik zou aanwezig zijn bij de lichtjesavond. Ik zou met de trein komen, omdat het natuurlijk best emotioneel kon worden, maar de trein kwam niet en ik kon er niet meer bij zijn. Misschien maar goed ook. Ik heb de livestream gevolgd en ik vond het erg indrukwekkend. Je zei veel dingen die ik ook ervaar en daar werd ik erg emotioneel van. En dat kan beter thuis dan in de zaal. Deze avond is een mooie traditie die je in ere moet houden. – Dhr. Claessen

 

 

Familie Ummenthum

Belfeld

Afgelopen jaar was een heftig jaar voor ons gezin waarin zowel mijn vader als mijn moeder is overleden.

Hoe fijn is het dan om (in corona tijd) een vertrouwde uitvaartorganisatie te hebben die als een warme deken de meeste zorgen rondom de uitvaart uit handen neemt!

Chapeau en bedankt voor het begrip, het oog voor detail, het meedenken in wensen maar vooral voor het persoonlijke contact. Dat laatste is iets wat we als familie bij jullie als zeer positief ervaren! Bedankt.

Benzie Stax

Reuver

Mijn ervaring met Uitvaartcentrum Ruiver.

Een rots in de branding door moeilijke tijden. Uitvaartcentrum Ruiver is er om je te helpen in de moeilijkste tijden. Ze zijn altijd bereid om mee te denken om een zo mooi mogelijke uitvaart mogelijk te maken. Het contact is super, je hebt het gevoel dat ze 24/7 beschikbaar zijn om te helpen. De begeleiding die ze bieden is perfect om de uitvaart te regelen die het beste bij onze dierbaren passen. Er is altijd goed contact geweest tussen mij en het Uitvaartcentrum en ze waren altijd bereid om naar de gepaste oplossing te zoeken. Bij de herdenking zijn ze alle gemaakte afspraken nagekomen en hebben ze een mooi afscheid mogelijk gemaakt.

Truus Smolenaars-Luttels

Reuver

Het afscheid van ons mam vorig jaar was door corona niet zoals we dat graag gewild hadden. Maar ook niet zoals Uitvaartcentrum Ruiver het graag gewild had! Een betere zorg in de afgelopen nare tijd hadden we ons echter niet kunnen wensen. Maar zo kenden we Uitvaartcentrum Ruiver al! Bedankt!

Familie Reijners

Swalmen

Uitvaartcentrum Ruiver: een liefdevol familiebedrijf waar goed wordt geluisterd naar de wensen van de nabestaanden… Niks is te veel en alles wordt met eerbied gedaan. En je kunt er ook terecht voor een aandenken aan je dierbaren.

Ze hebben snel door hoe een familie in elkaar zit… Toppers!

Elly Hendriks

Reuver

Na het overlijden van Jan zijn we zeer goed geholpen bij Uitvaartcentrum Ruiver. Mireille werd onze contactpersoon, we zijn zeer tevreden over haar. Alles is rustig en in goed overleg geregeld.

M. van Wijlick

Reuver

Afscheid nemen is nooit fijn, maar een goede begeleiding helpt wel bij de verwerking ervan. Wij hebben van jullie mooie tips gekregen om de dienst zeer persoonlijk te maken. De kaarten, foto’s en bloemen waren perfect. Met hulp van de kinderen en kleinkinderen is het dan ook een zeer mooie uitvaart geworden.

Ger Lenssen

Reuver

In de meest moeilijke momenten in je leven als je dierbare overlijd dan staat de wereld stil. Je bent door het onnoemelijke verdriet verdoofd voor wat er om je heen gebeurt. Dan is het goed dat mensen je bijstaan, ook bij het regelen van de uitvaart. Peter van Uitvaartcentrum Ruiver heeft ons samen met zijn team geweldig begeleid, geadviseerd en gesteund. Niets was teveel om aan onze wensen te voldoen. Ik mag ook namens mijn kinderen zeggen dat wij met een heel goed gevoel achterblijven. Dank jullie wel!