Uitvaart

Zoveel mensen, zoveel wensen. Niets is zo persoonlijk en emotioneel als een uitvaart. Bij een waardig afscheid vormen diverse facetten bij een uitvaartdienst een mooi geheel. Van kist tot drukwerk en van bloemen tot de locatie; al deze items samen zorgen voor een afscheid dat perfect past bij de overledene. Wensen worden gerespecteerd en indien mogelijk ook toegepast, want ieder mens verdiend een waardig afscheid.

Waar wij al hebben gezorgd voor een mooi afscheid

Familie Coenders

Reuver

Mike en Team Uitvaartcentrum Ruiver,

 

Nogmaals bedankt voor de goede begeleiding en zeer persoonlijke benadering.

Dit heeft ons goed gedaan!

 

Jan, kinderen, kleinkinderen

Familie Kessels

Reuver

Heel mooi bedrijf! Hier werken echte mensen mensen!

Ben heel blij dat wij de uitvaart voor mijn vader door Peter en Mike hebben laten regelen, alles kon en niets was te veel! Ook de begeleiding voor de kleinkinderen was op en top!

Nogmaals DANK JULLIE WEL!!!

Familie Houwers

Reuver

Helaas al 4 keer gebruik moeten maken van de diensten van Uitvaartcentrum Ruiver.

Een top bedrijf, iedereen die er werkt zet zich volledig in. Ze werken letterlijk met een lach en een traan.

Ze begeleiden je gewoon super!!!

Ze geven je een warm gevoel en regelen alles zoals je zelf wilt. Ze willen je ook niet de duurste producten aansmeren en dat vindt ik ook fijn, ze denken met je mee alsof hun zelf een begrafenis van een dierbare hebben. Ik heb niets dan lof over dit bedrijf en hun personeel.

Familie Heijnen

Reuver

Wij hebben laats mogen ervaren hoe het geregeld was bij jullie , en ik kan zeggen petje af.

Zelden zo’n mooie ontspannen begrafenis gehad.

Het was een afscheid met een lach en een traan.

Peter , Jose, Mike en Team Uitvaartcentrum Ruiver jullie zijn kanjers !!

Blijf het zo op deze manier doen.

Familie Vaessen

Reuver

Via deze weg willen we je nogmaals hartelijk bedanken voor de mooie, warme samenwerking bij de uitvaart van Wim Claessen.

Je was heel erg betrokken en persoonlijk dit hebben wij heel erg gewaardeerd.

 

Wat een prachtige en passende tekst die je uitgezocht had om de uitvaart te beginnen.

De uitvaart was al voor een groot gedeelte geregisseerd door Wim maar samen hebben wij ervoor gezorgd dat het een mooie uitvaart is geworden.

 

Hoe persoonlijk wil je het maken.

 

Mireille heel hartelijk bedankt.

 

Namens de familie

Familie Schreurs

Afscheid nemen van je dierbaren is niet gemakkelijk.

Uitvaartcentrum Ruiver maakt van dit laatste samenzijn iets heel speciaals.

Wij hebben dit al diverse keren mogen ervaren.

Aan alles wordt gedacht, meegewerkt en tot in de puntjes verzorgd in alle rust en respect.

Ook dit keer kijken wij terug op een heel mooi, sereen en liefdevol samenzijn met de uitvaart van onze (schoon)moeder, oma en overgroot oma.

Haar laatste wensen zijn meer dan vervuld

Onze dank is oneindig groot voor alle inspanningen en moeite gedaan door Uitvaartcentrum Ruiver

Wij delen graag een aantal foto’s waaruit dit blijkt

Uitvaartcentrum Ruiver en alle medewerkers ontzettend bedankt voor alles 💖💖💖

 

Familie Budding

Swalmen

Wij hebben een mooie en waardig afscheid gehad.

Wij zijn super begeleid in de dingen die we graag wilden doen,  niks was te veel.

We kregen alle tijd om op onze eigen manier afscheid te nemen.

Jullie waren een geweldige steun en toeverlaat.

Familie Koch

Venlo

Allereerst heel erg bedankt voor jouw zeer kundige en warm betrokken begeleiding bij de herdenking en uitvaart van pap. De vrijheid die je ons hebt gegeven waarderen we enorm. En als het nodig was greep je ook in en zette je ons op het juiste spoor. We hopen dat we jou binnenkort ook nog persoonlijk daarvoor mogen bedanken.
We hebben heel veel mooie reacties en complimenten gekregen.

Familie Scheurwater

Reuver

Toen mijn vrouw/onze moeder (Tineke van Beek) vrij onverwacht kwam te overlijden, weet je je even geen raad. Omdat wij al eerder uitvaarten door Uitvaartcentrum Ruiver hadden laten verzorgen, was onze keuze voor de uitvaart van mijn vrouw/onze moeder vrij snel gemaakt. Peter Smets heeft ons geweldig opgevangen en de vele te regelen eerste zaken uit handen genomen. ook heeft het Uitvaartcentrum het afscheid van mijn vrouw/onze moeder geweldig verzorgt. Al mijn/onze wensen werden gerealiseerd. Te denken valt aan het afscheidsmoment voor vrienden en bekenden én op de dag van de crematie de verzorging van muziek, de diavoorstelling, de broodmaaltijd en het allerlaatste afscheid. Alles ging in nauwgezet overleg, waarvoor álle lof. En als dan, na enkele weken, als laatste blijk van herinnering aan Tineke, het condoleanceregister, voorzien van een mooie (soms grappige) fotocollage, wordt aangeboden, geeft dat een prettig/voldaan gevoel. Ik zal het zelf niet bewust meemaken, maar geef graag aan mijn kinderen mee, dat zij mijn uitvaart laten verzorgen door Uitvaartcentrum Ruiver. Dan weet ik dat álles goed geregeld wordt en mijn kinderen veel uit handen wordt genomen.

Peter (en overig personeel), bedankt voor de geweldige service, inzet en menselijkheid.

Familie Olders

Belfeld

Als ik aan de uitvaart denk dan schieten me de volgende woorden binnen:

 

  • Betrokken
  • Persoonlijk
  • Actieve houding / meedenken
  • Flexibel en goed bereikbaar
  • Goede communicatie
  • Werk uit handen genomen
  • Soms wat tijdsnood in verband met personeelstekort / ziekte waardoor je zelf een dubbeltaak had
  • Een mooie uitvaart waaraan we een goed gevoel hebben overgehouden
Familie Cremers-Jelles

Echt

Wij willen je bedanken voor de fijne begeleiding bij de uitvaart van onze lieve mam en oma. Een hele prettige, persoonlijke, respectvolle en rustige manier van hulp en meedenken zowel tijdens ons eerste gesprek als aan de telefoon. Alles was perfect geregeld en wij konden de dienst helemaal naar onze wensen invullen. Fijn ook dat we gebruik konden maken van de diensten van Truus. We kunnen terugkijken op een mooi afscheid van mam en oma. We waren blij en verrast met het mooie condoleanceboek met tekst, condoleances en foto’s van tijdens de dienst. Wij zouden andere mensen zeker aanraden de uitvaart door jullie te laten regelen.

Dank je wel Mike voor je hulp en aandacht in deze moeilijke dagen!

Fam.

Eersel

We zijn tevreden over hoe het afscheid van pap door jullie geregeld is. We werden erg vriendelijk ontvangen bij het eerste gesprek. We wisten zelf nog niet goed hoe we het afscheid vorm moesten geven. Daar hebben jullie ons goed in begeleidt door aan te geven wat de mogelijkheden waren. We hadden het gevoel dat er veel kon en we voelden alle ruimte om onze eigen ideeën te bespreken. Jullie vulden ons dan aan. Jullie hebben goed naar ons geluisterd, want de teksten die door jullie gekozen zijn waren helemaal passend voor ons.

Dankjewel voor alles!

Familie Derks

Swalmen

Onlangs begeleid door uitvaartcentrum Ruiver. We hadden specifieke wensen, compleet afgestemd op ónze situatie. De medewerkers denken met je mee, houden de lijnen kort, overleggen, passen aan, begeleiden en ondersteunen in datgene je nodig hebt om het uiteindelijke afscheid tot een fijn, menswaardig en uniek afscheid te maken. Niets is teveel en alles kan besproken worden. Ondanks verdriet mag er ook plaats zijn voor humor en ook dát maakt het niet alleen menselijk maar ook dragelijk. Wij kijken heel tevreden terug op datgene het hele team voor ons heeft gedaan, klasse!

Mevrouw Ockeloen

Beesel

Het Uitvaartcentrum Ruiver, een team van lieve mensen, die rust uitstralen, alle tijd voor je hebben. Samen de wensen doornemen van zowel de overledene als van de achterblijvers. Met voorstellen komen, je ideeën aandragen. Naar je luisteren en samen er een mooi afscheid van maken. Je zoveel werk uit handen nemen.

Dit team maakt van een verdrietige periode “nu” een mooie herinnering voor “later”

Familie Janssen

Reuver

Ondanks alle pijn en enorme verdriet hebben we een super fijne begeleiding gehad. We wisten (gelukkig maar) helemaal niet wat ons allemaal te wachten stond. Er werd geluisterd naar onze wensen en goede ideeën aangedragen.

Door de goede begeleiding en zeer prettige samenwerking hebben we een hele mooie uitvaart voor Jan kunnen regelen. Nog mooier zelfs dan we gehoopt hadden. Met name Mireille heel erg bedankt, door jou fantastische inzet is dit allemaal mogelijk gemaakt.  Ze staat echt voor je klaar, wat een lieve vrouw!

Familie Franssen-van den Beucken

Tegelen

Hoi Mike,

Het was gisteravond na tienen toen we afsloten. Marc bleef Oscar en mij maar bedanken voor het geweldige afscheid. Hij vond het zo fijn om op deze manier te kunnen afsluiten. Precies zoals mam dat had gewild.

Ik heb ook alleen maar positieve reacties gehad. Genodigden waren ontroerd, geraakt, en vonden het heel bijzonder op deze manier. Al deze positiviteit hebben me enorm gesterkt in het dragen van het verlies. Het was het weinig slapen, veel regelen en toch wel een beetje stress, wat ik trouwens niet echt zo heb ervaren dubbel en dik waard.

 

Ik wil jou en Peter dan ook heel erg bedanken voor de enorme steun en het prettige contact om dit te kunnen bereiken.

 

Leefs,

Annette

Familie van Crooij

Tegelen

Allereerst bedankt voor de hele fijne warme begeleiding van het afscheid van onze vader.
Voor ons was dit de eerste keer dat we zelf een uitvaart moesten regelen en ik kan alleen maar zeggen dat dit vlekkeloos is verlopen dankzij de warme begeleiding van Mireille .
Samen met haar hebben we de juiste invulling kunnen geven en het afscheid gehad zoals dit bij pap paste en wij als nabestaande daar een warme bijdrage aan hebben kunnen geven .

Nogmaals bedankt namens Fam. van Crooij

Familie Caris

Swalmen

Mireille, je hebt de afscheidsdienst van mijn man, onze vader en opa perfect geregeld.
Alles klopte. De kaarsjes in de kleuren van het bloemstuk op de kist. Het glaasje water als het nodig was. Het afschermen en troosten van de kleinzoon die emotioneel werd bij het voorlezen van een gedicht. Je nam rustig de tijd om alles met ons goed door te spreken. Daar heb je feeling voor. Je bent heel precies.
Pakte zelfs de schop in handen omdat bij het graf te weinig plaats was gelaten voor de dragers van de kist.
Familie vrienden en bekenden  waren lovend over de dienst.
Mireille bedankt en ook
Uitvaartcentrum Ruiver  dank voor de hulp bij het regelen van dit mooie afscheid.

Jo Caris en familie

Familie de Groot

Swalmen

Wij hebben de begeleiding als zeer prettig ervaren. De persoonlijke benadering en open manier van communiceren konden wij zeer waarderen. De mogelijkheden voor de uitvaart worden duidelijk voorgelegd waarbij er alle ruimte bestaat voor eigen keuzes en inbreng. Medewerkers handelen professioneel en uiterst betrokken. Wij hebben een goed gevoel overgehouden aan de wijze waarop we dit laatste moment gezamenlijk vorm hebben gegeven.

Met Vriendelijke Groet
Familie de Groot

Lichtjesavond

Hierbij willen wij jullie nogmaals van harte bedanken voor de mooie lichtjesavond van afgelopen dinsdag met Aller Zielen. Het deed mij zeer goed, ondanks de emoties. De muziek en zang van de harpiste vond ik erg mooi en betekende veel voor mij. Maar ook de keuze en samenstelling van de gespeelde muziek was goed. Jullie mogen zeer trots zijn op zo’n mooi bedrijf waar de klant, die jullie in het totale traject begeleiden, in het middelpunt staat, mijn complimenten daarvoor!

Ook namens de familie Stevens.

Jos Mulder en Thea Stevens-Welting

 

Lichtjesavond

-Wij vonden het een fijne, en respectvolle dienst afgelopen maandag. Dankjewel! -fam. Janssen

-Graag wil ik jullie even een compliment geven voor deze mooi verzorgde en bijzondere avond die jullie samen ons hebben gegeven. Mooie gedichten, afbeeldingen en mooie muziek. Heel sfeervol, heel waardig, heel passend, heel erg mooi weergegeven. Ook met dit erbij in onze rugzak, dit geeft ons weer meer draagkracht om het grote verlies te kunnen dragen en een weg te vinden …… een weg die voor ons nog nieuw is met een onbekende toekomst is. Dank jullie wel !! – fam. Goossen

 

Lichtjesavond

-wat waas de lichtjesaovend moeij!! Ich ving ut knap det geur van iets wat vuul miense aangeit d’r zoiets ‘kleins’ intiems van kent make. Erg moeij, toet traone gereurd…- M. Senssen

-Ik zou aanwezig zijn bij de lichtjesavond. Ik zou met de trein komen, omdat het natuurlijk best emotioneel kon worden, maar de trein kwam niet en ik kon er niet meer bij zijn. Misschien maar goed ook. Ik heb de livestream gevolgd en ik vond het erg indrukwekkend. Je zei veel dingen die ik ook ervaar en daar werd ik erg emotioneel van. En dat kan beter thuis dan in de zaal. Deze avond is een mooie traditie die je in ere moet houden. – Dhr. Claessen

 

 

Familie Ummenthum

Belfeld

Afgelopen jaar was een heftig jaar voor ons gezin waarin zowel mijn vader als mijn moeder is overleden.

Hoe fijn is het dan om (in corona tijd) een vertrouwde uitvaartorganisatie te hebben die als een warme deken de meeste zorgen rondom de uitvaart uit handen neemt!

Chapeau en bedankt voor het begrip, het oog voor detail, het meedenken in wensen maar vooral voor het persoonlijke contact. Dat laatste is iets wat we als familie bij jullie als zeer positief ervaren! Bedankt.

Benzie Stax

Reuver

Mijn ervaring met Uitvaartcentrum Ruiver.

Een rots in de branding door moeilijke tijden. Uitvaartcentrum Ruiver is er om je te helpen in de moeilijkste tijden. Ze zijn altijd bereid om mee te denken om een zo mooi mogelijke uitvaart mogelijk te maken. Het contact is super, je hebt het gevoel dat ze 24/7 beschikbaar zijn om te helpen. De begeleiding die ze bieden is perfect om de uitvaart te regelen die het beste bij onze dierbaren passen. Er is altijd goed contact geweest tussen mij en het Uitvaartcentrum en ze waren altijd bereid om naar de gepaste oplossing te zoeken. Bij de herdenking zijn ze alle gemaakte afspraken nagekomen en hebben ze een mooi afscheid mogelijk gemaakt.

Truus Smolenaars-Luttels

Reuver

Het afscheid van ons mam vorig jaar was door corona niet zoals we dat graag gewild hadden. Maar ook niet zoals Uitvaartcentrum Ruiver het graag gewild had! Een betere zorg in de afgelopen nare tijd hadden we ons echter niet kunnen wensen. Maar zo kenden we Uitvaartcentrum Ruiver al! Bedankt!

Familie Reijners

Swalmen

Uitvaartcentrum Ruiver: een liefdevol familiebedrijf waar goed wordt geluisterd naar de wensen van de nabestaanden… Niks is te veel en alles wordt met eerbied gedaan. En je kunt er ook terecht voor een aandenken aan je dierbaren.

Ze hebben snel door hoe een familie in elkaar zit… Toppers!

Elly Hendriks

Reuver

Na het overlijden van Jan zijn we zeer goed geholpen bij Uitvaartcentrum Ruiver. Mireille werd onze contactpersoon, we zijn zeer tevreden over haar. Alles is rustig en in goed overleg geregeld.

M. van Wijlick

Reuver

Afscheid nemen is nooit fijn, maar een goede begeleiding helpt wel bij de verwerking ervan. Wij hebben van jullie mooie tips gekregen om de dienst zeer persoonlijk te maken. De kaarten, foto’s en bloemen waren perfect. Met hulp van de kinderen en kleinkinderen is het dan ook een zeer mooie uitvaart geworden.

Ger Lenssen

Reuver

In de meest moeilijke momenten in je leven als je dierbare overlijd dan staat de wereld stil. Je bent door het onnoemelijke verdriet verdoofd voor wat er om je heen gebeurt. Dan is het goed dat mensen je bijstaan, ook bij het regelen van de uitvaart. Peter van Uitvaartcentrum Ruiver heeft ons samen met zijn team geweldig begeleid, geadviseerd en gesteund. Niets was teveel om aan onze wensen te voldoen. Ik mag ook namens mijn kinderen zeggen dat wij met een heel goed gevoel achterblijven. Dank jullie wel!